diumenge, 25 d’octubre del 2015

Escola de pares: Xerrada TDHA: 11 de novembre

Benvolgudes famílies:

Ens posam en marxa aquest curs novament amb l'escola de pares. Noves xerrades, noves temàtiques que esperam que siguin del vostre interès.

Inici el proper dia 11 de Novembre a les 17:30h:

TRASTORN PER DÈFICIT D'ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH): EL CONEGUT MÉS DESCONEGUT

Un col·loqui on es pretén fer una aproximació entenedora i pràctica entorn de la qüestió del “famós” TDAH, proposant i responent tot un seguit de preguntes: Què entenem per dèficit d'atenció i hiperactivitat? Són tots els nins moguts o amb problemes d'atenció casos de TDAH? Com es comporten els nins amb aquestes característiques? En quins contextos es presenten? Quines pautes podem utilitzar?


Recordau: INSCRIPCIONS: cppractiques@gmail.com

Com sempre HI HAURÀ SERVEI DE GUARDERIA

dimecres, 7 d’octubre del 2015

Bunyolada: 20 d'Octubre

Benvolgudes famílies:

Davant l'èxit del curs passat enguany novament des de l'amipa ens hem animat a organitzar la festa per les Verges, festivitat que fa molts anys que es celebra a Mallorca amb una bona bunyolada i clavells per a les nines.

Els bunyols són part de la cuina mallorquina i què millor que menjar-ne amb una bona festivitat en la que grans i petits gaudim de la festa.

És per això que el proper dia 20 d'octubre de 17:30 a 19:00h organitzarem una gran festa en la que no faltaran els bunyols, els clavells, l'animació musical amb una bona txaranga i en la que els nostres alumnes de sisè vendran coques i begudes per anar encalentit motors per l'esperat viatge d'estudis.

Per altra part dia 25 d'octubre és el dia internacional de la malaltia de la pell de papallona i com bé sabeu a l'escola tenim un alumne afectat per aquesta malaltia. Volem aprofitar la festivitat per col·laborar amb l'associació Debra (associació de les persones afectades per la pell de papallona) i donar-lis tot el nostre suport, per la qual cosa dia 20 hi haurà una paradeta a on es vendran papallones per recaptar fons per l'associació.

Vos esperam amb molta il·lusió

La junta directiva

dimarts, 6 d’octubre del 2015

Dia Mundial de la Paràlisi cerebral: 7 Octubre

Benvolguts socis:

Dia  7 d'octubre és el dia Mundial de la paràlisi cerebral. Des de l'amipa volem donar tot el nostre recolzament als nins i adults que pateixen aquesta malaltia. 

Des d'Aspace, associació que dona suport a aquestes persones han fet un manifest per aquest dia,  i vos convidam a què participeu de la campanya "un selfie per la paràlisi cerebral".  

A la web d'aspace hi trobareu tota la informació: http://aspaceib.org/dia-mundial-de-la-paralisis-cerebral/

Un petit gest és molt important per aquestes famílies.