Biblioteca

SANT JORDI A PRÀCTIQUESBenvolgudes famílies: 

Quina setmana més guapa de Sant Jordi hi va haver a l'escola. Les flors, els llibres i l'alegria van invair el hall de l'escola. Divendres els nins gaudiren d'una dia molt especial de celebració. 

Mirau les diferents fotos que han penjat als blogs de l'escola i veure les cares d'alegria i l'activitat tan guapa que feren. 

Des de l'amipa plantejàrem fer un conte entre tots i ha estat un èxit!!! Al blog podreu veure un parell de fotos. En breu publicarem el conte resultant de les aportacions de molts de nins de l'escola. 

Desitjam que passessiu un FELIÇ SANT JORDI!!!El conte que feim entre tots en plena construcció. 
Enhorabona a tothom que ha participat!!!!Benvolgudes famílies:

Des de l'amipa volem compartir amb tots vosaltres el dia de Sant Jordi, una diada plena de llibres, roses, paraules dolces, poemes, .... Un dia on la lectura es fa present i és més viva que mai.

És per això que l'amipa hem montat una taula al hall a on els vostres fills trobaran un llibre per junts escriure un gran conte. Cada nin podrà seguir la història que s'ha començat i entre tots fer volar la imaginació i aportar un trocet de la història.

El conte resultant serà publicat al nostre blog. Els nins d'infantil poden fer dibuixos que inclourem a la història. Hi ha fols sobre la taula a on poden dibuixar.

FELIÇ SANT JORDI FAMÍLIES!!!--------------------------------------------------------------------------------------------------------

XXVII SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ 
(i la dona)
de l’1 al 12 de març 2016

La Setmana del Llibre en català aquest any es celebra a cada una de les llibreries participants, d'Inca i Palma, i es centra en la figura de la dona, posant en valor el seu pes en la cultura i en l'escriptura, així com a tots els àmbits de la nostra societat.

Teniu adjunt el programa d'activitats de cada llibreria, segur que trobau aquella que us crida a participar.

Pensem ara en nosaltres, els pares i les mares, com els lectors que som i aprofitem esdeveniments com aquests, que ens permeten compartir això tan individual que és la lectura.


---------------------------------------------------------------------------------
DIA 13 DE NOVEMBRE: DIA DE LES LLIBRERIES


Benvolguts pares i mares,
Dia 13 de novembre se celebra el Dia de les Llibreries i el Gremi de Llibreters de Mallorca s'ha volgut sumar a la festa. Auí teniu el programa d’activitats . Totes són interessants, des dels contacontes d’ABACUS o AGAPEA, la representació i taller sobre “El Petit Príncep” a LLUNA o els còmics, poesia, presentacions…
Entrau a les llibreries, tendrem un 5% de descompte, i comparteix-ho amb l’etiqueta #diallibreries2015


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BIBLIOTEQUES ESCOLARS IB


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CONTESPORLES: 2 i 3 maig

Podeu consultar al programa a http://issuu.com/contesporles/docs/programacontesporles2015 totes les activitats i espais.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DIA 23 ABRIL: SANT JORDI


El proper 23 d’abril és Sant Jordi, Dia Internacional del Llibre a molts de països, un motiu perfecte per per tornar a parlar-vos de la importància de Llegir en Família.

Per Sant Jordi els llibreters organitzen fires i activitats al voltant de les novetats editorials, pel que vos adjuntam algunes d’aquestes novetats per il·lustrar aquest dia que ha preparat Llegim en Família, programa al què estam adherits. N’hi ha moltes més i recordau que el plaer de la lectura només l'aconseguirem trobant el "nostre" llibre, el de cada un.


L’amipa també vol celebrar de forma especial aquest dia i hem preparat un petit detall per tots els socis: UN PUNT DE LLIBRE. El mateix dia 23 d’abril na Mercè, la coordinadora d’extraescolars tindrà per a cada família un punt de llibre. Per facilitar-vos la recollida als alumnes que facin activitats extraescolars na Mercè lis donarà directament. Per la resta de socis recordau que la podeu trobar el dematí a matinet i l’horabaixa de 15:30 a 17:30h. Esperam vos agradi!!!

Vos recordam que l’escola per tal de donar a conèixer aquesta festa als alumnes del centre i engrescar-los en la lectura de llibres, ha organitzat una paradeta d'intercanvi definitiu de llibres per cicle.

I recordau que si a casa hi ha un ambient lector, si ens veuen llegir, si som una família lectora ajudarem a que els nostres fills siguin lectors.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XXVI SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ


El Gremi de Llibreters de Mallorca obre una gran llibreria a la Capella de la Misericòrdia on trobareu les darreres novetats literàries i una bona sel·lecció de fons en català.

Del 27 de febrer al 8 de març de 2015.
Horari: 10 a 14:30h i de 16:30 a 21h.
La Capella (Edifici de la Misericòrdia - Plaça Hospital 4, Palma)
A més s'han programat una trentena d'activitats per a totes els gustos i edats. No us ho perdeu!

Seguiu el dia a dia de la Setmana del Llibre al facebook (enllaç)
https://www.facebook.com/gremillibreters.mallorca


MÉS INFORMACIÓ: clicau aquí

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PROGRAMA LLEGIM EN FAMÍLIA

Benvolgudes famílies,
Vos volem informar que l’Amipa Annexa Magisteri ens hem adherit al programa Llegim en Família que ha engegat  
FAPA Mallorca: www.fapamallorca.org/llegimenfamilia
La lectura és imprescindible per a l’èxit escolar, això ho sabem tots: si els nostres fills llegeixen aniran millor a l’escola. Però,  sabem que podem ajudar-los fàcilment si Llegim en Família? Si a casa hi ha un ambient lector, si ens veuen llegir, si som una família lectora ajudarem a que els nostres fills siguin lectors.

Per començar vos adjuntam:

·     Receptes per Llegir en Família: uns senzills consells per gaudir junts de la lectura.
VEURE CARTELL

·   Recomanacions de lectures per franges d’edat: uns pocs suggeriments entre les moltes lectures que podem fer aquest Nadal.

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada