divendres, 11 d’abril del 2014

Jornada 15 A

LA JORNADA FA SER TOT UN ÈXIT. Vàrem participar molt activament i encetàrem les bases de l'educació que volem.

En breu vos resumirem petites coses que poguérem parlar i que aportarem al llibre verd. Encara hi ha molt de camí a fer, i des de Pràctiques i Costa i Llobera anirem fent passes, anirem fent camí.

ENHORABONA a tots els participants i GRÀCIES. 

JUNTS FEIM ESCOLA.  










Benvolgudes famílies:
Des de la Plataforma ens animen a participar a la jornada del 15Abril per a l'elaboració d'un llibre verd de l'educació. Una comissió hi ha començat a treballar i ara és el moment que entre tots i totes poguem participar aportant el que consideram que ha de ser l'educació i cap a quin camí anar.

El punt fort d'aquest llibre verd és que l'hem d'elaborar entre totes i tots.

Volem que dia 15 sigui "el chupinazo" pretenem que aquest dia les comunitats educatives: mares, pares, mestres, professorat, infants, joves, padrines, padrins... agafeu el compromís i comenceu a reflexionar sobre el model educatiu què voleu.
Nomes amb la participació de tothom el llibre verd serà un èxit.

Idò famílies des de l'amipa de Pràctiques ens hem animat a contribuir a l'elaboració d'aquest llibre verd i què les famílies i professorat de pràctiques poguem aportar el nostre granet d'arena.
La nostra amipa juntament amb l'amipa del CEIP Miquel Costa i Llobera hem organitzat una jornada dia  
 15 d'abril de 18:00 a 19:30h a la nostra escola per a participar d'aquest "chupinazo"  del llibre verd. Per als nostres fills i filles hi haurà monitors que faran activitats amb ells: els més petits faran un punt de llibre i els grans un petit llibret de l'escola que lis agrada.
Au idò esperam que vos animeu i que siguem el màxim possible, seguim fent comunitat educativa. 


A la pàgina de la plataforma Crida teniu més informació: http://plataformacrida.blogspot.com/

1 comentari:

  1. Moltes gràcies, mares i pares de l'AMIPA per aquesta convocatòria oberta a tothom. És el que cal, SUMAR les idees i esforços de la comunitat educativa de la nostra escola, per tal de que l'educació pública no deixi de ser mai la nina dels ulls d'un govern plenament democràtic. Davant la insensibilitat de la Conselleria d'Educació la unió fa la força i jo també posaré el meu granet d'arena, al costat dels pares i mares de l'AMIPA i de tothom qui vulgui defensar l'escola pública. Ens veiem dimarts!

    Ben cordialment,
    Mara Araújo Vidal, mestra E. Infantil

    ResponElimina