dimecres, 11 de febrer del 2015

INFORMACIÓ PER LA DESFILADA DEL CARNESTOLTES

Benvolgudes famílies:

Cada any quan avaluam com ha anat la festa i cosetes que podem millorar de cara a altres anys surt el tema que la desfilada es fa un poc llarga, ja que el mes de febrer fa fred i fosqueja aviat.

Per enguany hem fet un canvi per tal d'agilitzar i què tots els nins i nines i famílies tenguin l'oportunitat de poder participar. La cosa anirà de la següent manera:

A les 17:30 h al porxo hi haurà el punt de les inscripcions. Heu d'anar lo primer a inscriurer-vos, allà vos donaran un número que haureu d'ensenyar al jurat. Els individuals o grups de fins a 5 persones un cop tingueu el número heu d'anar al cadafal (l'escenari) a on hi haurà el jurat perquè ja vos puntuï. Entre les 17:30h i les 19:00h han de passar pel jurat TOTS els que es presenten al concurs disfressats individualment o en grup de fins a 5 persones. 

 A les 19:00h començarà la fase final del concurs que serà el dels grups ( a partir de 6 persones). Pensau avisar a la inscripció si feis comparsa i necessitau espai, o si duis música. La música l'heu de dur vosaltres en un USB. Atenció no amb CD, només s'accepta USB.

Un cop passat tots els grups el jurat es reuneix per decidir els guanyadors.

Esperam així agilitzar la festa.
Vos recordam que a la festa hi haurà:
- un castell inflable
- taller de maquillatge
- photocall de les estrelles (a on vos podeu fer fotos). Les fotos fetes pels membres de l'amipa es penjaran del blog de l'amipa.
- xocolata solidària de S'Altra Senalla a 1 €
- venda de coques per part dels alumnes de 6è
- batucada - concurs de disfresses

A les 18:00h començarà la batucada de l'escola i a les 18:15h la batucada convidada de Binissalem. de 17:30h a 19:00h les disfresses individuals i grups de fins a 5 persones han de passar pel jurat i a les 19:00h ens concentram tots junts i passaran els grups. Esperam que tots junts disfrutem de la festa.

Està preparada amb molta il·lusió!!!! VISCA EL REI CARNESTOLTES!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada