dilluns, 25 de maig del 2015

BANC DE LLIBRES


El CEIP de Pràctiques amb la col·laboració de l'AMIPA Annexa Magisteri volem posar en marxa pel curs 2015-16 un banc de llibres per tal d'ajudar a les famílies en la seva adquisició.

No cal oblidar l’estalvi econòmic familiar que representa per a les famílies aquest projecte que, sens dubte, ajuda a fer una mica més sostenible l’educació pública.
Som conscients de què tots els inicis són difícils, per això emprenem aquest projecte de forma tímida, però amb el propòsit que progressivament es pugui ampliar el seu abast i es pugui normalitzar entre la majoria de l’alumnat.

Per poder organitzar aquesta tasca vos volem explicar com es durà a terme i qui té opció a fer ús d'aquest banc de llibres:

1.- Del 25 al 29 de maig farem la petició a les famílies interessades en deixar els seus llibres de 3r o 5è de primària al centre per tal que en facin ús altres alumnes. S'adreça només a aquests cursos com a conseqüència del canvi de llei i l'entrada de la LOMCE, que suposa un canvi en els llibres de text respecte a anys anteriors. Necessitam saber si hi ha famílies que vulguin participar d'aquest projecte. Podreu demanar el full per apuntar-vos a secretaria del centre o bé fer la inscripció online al blog de l'amipa.


2.- De l'1 al 5 de juny faríem la petició de les famílies interessades en fer servir llibres de 3r o 5è que ja han fet servir alguns alumnes del nostre centre i que han cedit. Podreu demanar el full per apuntar-vos a secretaria del centre o bé fer la inscripció online al blog de l'amipa.


3.- Els llibres que es donin es recolliríen del 17 al 23 de juny. Se vos informarà prèviament abans.



4.- L'entrega de llibres a les famílies interessades es durà a terme entre els darrers dies de juny i principis de juliol segons el volum de feina. Els membres de la comissió del banc de llibres es posaran en contacte amb vosaltres, perquè de manera ordenada, passeu a recollir els vostres llibres.

NORMES:
  • Les famílies interessades en rebre llibres han de pensar que no es posaran condicions a l'acceptació de llibres (mentre estiguin en un estat adequat). És a dir, que podran estar escrits o subrallats.
  • Si alguna família no accepta l'estat dels llibres ho pot comunicar en el mateix moment i deixar-los als organitzadors del banc de llibres per tal de fer-los arribar nosaltres a una altra família que estigui interessada i no hagi pogut participar del banc (per manca de llibres).
  • Sols poden optar a aquest banc de llibres alumnes que actualment estiguin cursant 2n i 4t d'educació primària del centre, ja que hem comentat que els altres llibres es modificaran segons normativa LOMCE.
  • Els llibres que es deixen al banc de llibres són irrecuperables per les famílies.
  • Tendran prioritat en rebre llibres les famílies que hagin cedit llibres al banc de llibres.
  • En cas d'haver-hi més demanda que llibres disponibles es farà un estudi per fer un repartiment el més equitatiu possible. No podem assegurar que tothom pugui tenir llibres, dependrà dels llibres cedits. Animam des d'aquí a què les famílies facin donació de llibres per arribar al màxim de famílies possible.
    Esperam trobeu interessant aquesta iniciativa i entre tots facem que sigui un èxit.
    Per a més informació contactau amb la secretaria del centre o amb l'AMIPA Annexa Magisteri.

Rebeu una cordial salutació


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada