dilluns, 18 de maig del 2015

Fotografies Cinema a la Fresca

Famílies moltíssimes gràcies per la vostra assistència al cinema a la fresca.

Esperem que tothom disfrutés de valent aquesta nova experiència que divendres vàrem poder viure a l'escola.

Volem agrair molt especialment a tots els nins i nines que varen ser voluntaris: acomodadors, taquillers, tècnics imatge, regidors. Ho feren súper bé, amb una il·lusió enorme i foren uns autèntics artistes!! També agraim als alumnes de cinquè el gran servei de bar que ens varen oferir.

I recordau divendres 29 de maig vos tornam a esperar a Big Hero 6, precedit per un gran concert de bandes sonores de cinema.

Aquí vos deixam un recull de fotografies del que va ser la jornada.

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per aquesta vetllada tan magnífica i original. Moltes gràcies a tots els qui ho féreu possible. El muntatge i l'organització va ser excel.lent, com sempre. M'encanta com pensau en tots els detalls, la decoració, el suport tècnic, la implicació dels alumnes, l'ajudar als més grans en el seu viatge d'estudis, la coordinació amb els mestres i l'escola, les preferències dels infants...tooooot !
    M'encanta formar part d'aquesta comunitat educativa, amb aquesta AMIPA tan conscient de la realitat actual, tan lluitadora, tan coherent, tan solidària, tan integradora, tan empàtica, amb tanta il.lusió, tanta feina desinteressada, tan solidària, tan accessible, tan transparent, tan dignes. Una AMIPA que escolta, ajuda, actua i va de cara. Gràcies, gràcies i mil gràcies per la vostra feina, les hores que hi dedicau a organitzar, avaluar i preparar totes les activitats.

    ResponElimina
  2. Ni tot l'or del món pot pagar la satisfacció de veure els nins tant contents de compartir aquesta activitat amb els seus amics, companys, mestres, mares i pares, padrins,.... Compartir la seva escola amb els seus éssers estimats els irradiava alegria i satisfacció. Perque els nins s'estimen l'escola, s'estimen els mestres i tot el que significa. Gràcies per aquestes paraules tan guapes, des de l'amipa feim feina perquè l'escola sigui un espai educatiu de la mà de mestres i famílies i que junts seguim construint una vertadera comunitat educativa.

    ResponElimina