dilluns, 4 d’abril del 2016

FIRA DE LA CIÈNCIA

Benvolguts socis: 

Després de les vacances de Pasqua tornam amb les piles ben carregades. Aquesta vegada amb un projecte molt guapo, educatiu  i interessant: UNA FIRA DE LA CIÈNCIA!!! Si, si heu llegit bé, LA CIÈNCIA ARRIBA A PRÀCTIQUES! L'escola durà a terme amb els alumnes aquest darrer trimestre un projecte molt engrescador: acostar la ciència als alumnes. Sembla que la ciència està només a l'abast de la gent més gran i res més enfora de la realitat. Tots podem ser científics en la nostra vida quotidiana. El món en el que vivim està envoltat de ciència i nosaltres en formam part i què més ric educativament parlant que ser-ne part activa. 

Des de l'amipa volem col·laborar amb l'escola i formar part d'aquest gran projecte que han posat en marxa. És per això que vos animam mares i pares a què en formeu part d'una forma activa, ben segur molts de vosaltres ens pot aportar algún experiment, coneixement científic, experiència de camp que farà que la ciència sigui viva a l'escola i que no només els mestres la fassin arribar als nostres fills sino que siguem famílies i mestres junts que fassem realitat un nou projecte al CEIP de Pràctiques. 

La Fira es durà a terme el mes de maig, i ja ens hem de posar les piles per engegar el projecte. És per això que vos convidam a què dilluns dia 11 d'abril a les 19:00h vengueu a una reunió a l'escola per preparar tots junts el que poguem aportar els pares en aquesta aventura.

Nota: hi haurà servei de guarderia  

Vos esperam amb molta il·lusió per junts construir l'educació dels nostres fills. 

La junta de l'amipa  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada