dimecres, 15 de juny del 2016

FOTOGRAFIES SOPAR A LA FRESCA

Benvolgudes famílies: 

En primer lloc volem donar les gràcies a totes aquelles famílies que vareu ajudar en l'organització de la festa. És una festa que duu molta feina i amb tantes mans per montar i desmontar va anar súper bé. Pim pam, pim pam, amb un solellé vàrem treure taules i cadires del menjador, moure les de l'ajuntament, montar photocall, decorar hall, preparar escenari, llums, gelats, orles,..... I a les 18:30h ja tot llest!!!!

També moltes gràcies als que ajudareu a replegar, quasi a les 24:00h partiem les darreres famílies de deixar-ho tot net. Com si res hagués passat!!!! Quin plaer comptar amb famílies com voltros!!!! Sense tantes mans no hagués estat possible!!!! GRÀCIES!!!

Segur que vareu flipar amb els súper artistes que actuaren!!!! L'escola té uns alumnes magnífics!!! Des de 5 anys fins a 12 pujaren a l'escenari uns autèntics artistes!!!! Quin goig!!! I quina il.lusió els nins assajant en temps de pati ben emocionats. 


També tinguérem temps per despedir de l'escola els més grans, els alumnes de sisè. Nou anys de vivències que junts poguérem compartir. 

Aquí vos feim arribar les fotografies del sopar a la fresca, les cares dels nostres fills ho diuen tot. Gràcies a les mamàs que han fet de reporteres i ens han deixat aquest regal tan guapo de centenars de fotografies. 

Aprofitam per desitjar-vos molt bon estiu!!!!!!

Fotografies, clicau damunt les imatges: 

PHOTOCALL



FESTIVAL I GRADUACIÓ


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada