dijous, 14 d’abril del 2022

Setmana Cultural

Començam les vacances de la millor manera possible: tancant una setmana cultural, en la que ja hem pogut gaudir de la normalitat d'altres anys, convidant famílies i artistes que ens han explicat com és el seu procés creatiu.

 Concretament, a les aules d'educació infantil, han assistit un bon grup de mares, pares i padrins que han fet de contacontes. I, per altra banda, a tota l'escola, hi ha hagut un seguit de persones, que formen part del món de les arts (escriptors, pintors, poetes, il·lustradors...) que han vengut a explicar als infants com és la seva feina, de quina manera organitzen el procés de creació, com s'inspiren...! A més, els nins i nines també els hi han pogut fer moltíssimes preguntes per resoldre els seus dubtes. 

 Clarament, ha estat una experiència molt enriquidora per les dues parts, què segur que podem repetir novament. Des d'aquí, donam les GRÀCIES de tot cor a tots els artistes que han dedicat una part del seu temps als nostres infants i vos deixam amb una petita referència de cadascun d'ells, així com un seguit d'imatges que ens han fet arribar des de l'escola. Aprofitam també per desitjar-vos bones festes de Pàsqua i ens tornam a trobar ben aviat! 

 

 Albert Herranz (escriptor): http://albertherranz.se/

Gemma Marchena (escriptora): https://instagram.com/gemmamarchenad?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Mariona Forteza (música i periodisme): https://marionaforteza.com/

Flavia Gargiulo (il·lustradora): www.flaviadibujanta.com

Maria Victòria Secall  (poeta): https://es.wikipedia.org/wiki/Maria_Vict%C3%B2ria_Secall

Aina Riera (poeta):https://lafinestralectora.cat/autor/aina-riera-serra/

Fèlix Coll (pintor): www.felixcoll.com

 

































 

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada