diumenge, 15 de maig del 2022

Recollida de signatures

 

El nostre centre, junt amb altres centres públics de Palma, hem fet un escrit per presentar als òrgans corresponents (Ajuntament i Conselleria d'Educació) per demanar dues millores als patis, que ja s'han demanat durant els darrers anys i no tenim resposta concreta:
1⃣ Han llevat les estructures de joc del pati dels alumnes d'infantil, i no han estat reposades. Uns 15 centres de Palma es troben en la mateixa situació que nosaltres.
2⃣ Nosaltres també demanam una data de millora del trispol del pati, pel mal estat del mateix. Tenim constància que la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres de Conselleria ho ha sol·licitat a l'IBISEC.
📝 Vos demanam si ens podeu ajudar a recollir signatures, com a pares i mares del centre.
📄 Disposarem de fulls de signatures a la secretaria del centre, el coordinador del servei de menjador i la coordinadora del servei d'activitats extraescolars.
📲 Si com a famílies ho podeu fer arribar a les famílies del vostre grup classe, vos ho agraïm per endavant. Com més signatures recollim, més força podrem fer com a centre i entre els centres de Palma que ens trobem en la mateixa situació.
🙏🏼 Gràcies per la vostra col.laboració
 
Vos adjuntam el full de signatures, per si el voleu descarregar i començar a emplenar.
 
Entre tots, ho aconseguirem! 
No hi ha cap descripció de foto disponible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada