dilluns, 19 de desembre del 2022

CONCERT DE NADAL

 Després de setmanes d'assajos i espera il·lusionada, a la fi dimecres dia 21 de desembre torna el concert de Nadal que ja fa dos cursos que no es pot celebrar!!

Les famílies estam convidats a veure els nostres infants. A continuació trobareu l'horari aproximat d'actuació de cada nivell, ja sabeu que no sempre és fàcil coordinar-ho tot perquè sigui l'hora exacta.

Les portes de l'escola s'obriran a les 11:20 per començar a les 11:30 amb els més petits. Es farà al gimnàs.

Recordau, a més, que els infants han de dur roba amb colors o motius nadalencs, tant al concert de dia 21 com a l'assaig que es farà dia 20. Aquest assaig serà enregistrat per unes professionals contractades per l'AMIPA, així com també hi haurà una mamà de 6è que voluntàriament s'ha oferit a fer les fotos.

Tot aquest reportatge, es compartirà després a través del blog per a què tots ho poguem veure. És per això que cal tenir en compte que el dia del concert NO ES PODEN FER FOTOS NI VÍDEOS per privacitat dels menors. 

Dia 21 també trobareu una paradeta a l'entrada de l'escola on els infants del darrer curs d'infantil vendran coques, xocolata i detalls nadalencs fets per ells mateixos amb l'objectiu de recaptar doblers per les colònies de final d'etapa. Vos animam a participar i anar a veure'ls!!

Vos desitjam que gaudiu molt d'aquesta festa!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada