divendres, 21 d’abril del 2023

Sant Jordi 2023 al CEIP de Pràctiques

 Aquesta setmana s'han celebrat a l'escola moltes activitats relacionades amb la Diada de Sant Jordi, que serà el proper diumenge.

Així, s'han omplit els passadissos i les aules de roses, contes i dracs.

Des de l'AMIPA, hem volgut col·laborar un any més en les activitats escolars. Per una banda, el dimarts es varen organitzar tallers pels infants d'infantil.

Un grup de mares i pares varen assistir al centre per fer manualitats amb els més petits, que s'ho varen passar d'allò més bé. 

 Per altra banda, aquesta setmana els alumnes de 6è han estrenat la seva obra de teatre, Confitura de contes, a la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil de Palma, amb dos passis: un per a les famílies i l'altre per tots els alumnes de l'escola. Va ser tot un èxit, tenim uns actors i actrius espectaculars. Enguany, es va decidir fer la gravació de l'obra per part de l'AMIPA per així tenir un gran record d'aquests moments tan especials. Ben aviat ho podrem compartir a través d'aquest blog.

De moment, vos deixam amb un tastet d'imatges:

Enhorabona per la feina feta. També des d'aquí volem agrair al professorat implicat en aquesta activitat i a totes les famílies que varen fer possible els tallers pels infants d'infantil.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada