divendres, 12 de juliol del 2024

NOVETAT: EXTRAESCOLARS CURS 2024-2025

 Estimades famílies, a la fi tenim aquí la informació relativa a les activitats extraescolars pel proper curs.

A continuació, podeu veure el requadre amb toootes aquestes activitats, preus i procés de matriculació, però abans, vos volem fer un petit resum de les novetats per aquest curs: 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS:

- Anglès amb l'acadèmica The Green House. Com a novetat d'aquest curs, les activitats d'anglès aniran de la mà d'aquesta acadèmia, coneguda per la seva manera de fer feina de forma més lúdica, a través de projectes i a través de l'art. Es faran diversos grups en funció del nombre d'inscripcions per atendre les diferents edats. 

- Teatre amb teatrèmol (de 2n fins a 6è): és una companyia de teatre professional del barri que té més de 10 anys d'experiència i ens oferirà dues sessions setmanals de teatre amb els més grans per preparar una petita producció teatral. 

- Seguim amb robòtica amb Techno Mallorca, però es farà a les 15:30h després de la petició de moltes famílies per a poder assistir a aquesta activitat i conciliar vida familiar. 

- Futbol amb l'IME: tornen les activitats de l'IME. Enguany, ens ofereixen futbol, com sempre a un preu molt econòmic. JA ES PODEN FER LES SOL·LICITUDS al següent enllaç. Trobareu tota la informació a les imatges corresponents. SOL·LICITUDS IME.

- Basquet amb lligueta escolar: enguany, volem apostar per crear un equip de bàsquet i poder participar a una lliga escolar amb altres alumnes d'altres escoles. La competició està pensada pels infants més grans (de 3r a 6è), però els nins de 1r i 2n també podran participar de l'activitat extraescolar. 

- Natació al Club Natació Palma: es seguirà oferint un preu especial en l'horari escolar (cada dia de 16:30 a 17:15h), però caldrà inscriure's directament a la piscina, comunicant que sou alumnes del CEIP de Pràctiques. Ja estan obertes les inscripcions. 


ESCOLA MATINERA:

Volem informar-vos que, tot i el preu oficial de l'escola matinera, de 30€ mensuals, el centre s'ha compromès a reduir novament el preu a la meitat (15€ mensuals), gràcies a la subvenció rebuda pel pla de corresponsabilitat, tot i que encara no s'hagi fet efectiu el pagament d'aquesta ajuda, el centre se'n farà càrrec durant els següents mesos. Per tant, els preus de l'escola matinera es redueixen a la meitat fins a nou avís. 


INSCRIPCIONS:

Es podran fer a partir de dia 1 de setembre, mateix dia en què es posaran en marxa les inscripcions per fer-se socis de l'AMIPA. Recordau que, per poder gaudir del preu de socis a totes aquestes activitats, és convenient registrar-se primer com a família sòcia de l'AMIPA i després fer la inscripció a extraescolars i escola matinera. 


Tríptic Futbol IME




Vos desitjam molt bon estiu!

Junta Directiva AMIPA CEIP de Pràctiques


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada