diumenge, 8 de març del 2015

Escola de pares: INTERCULTURALITAT 10 març

Benvolgudes famílies:

Des de l'amipa seguim amb la programació de l'escola de pares. La propera xerrada serà el dia 10 MARÇ a les 17:30h i es tractarà la INTERCULTURALITAT. Aquesta xerrada està emmarcada dins el programa Palma Educa de l'Ajuntament de Palma i serà impartida per l’àrea d’Educació, Família, Majors i Immigració de l'Ajuntament de Palma.

Inscripcions: cppractiques@gmail.com

Es tracta de treballar la interculturalitat com a procés d'interacció entre cultures a través del respecte i el reconeixement de les diferències i convergències entre les persones i grups, les identitats individuals i col·lectives, els coneixements de cada cultura, els drets humans, els valors compartits, les normes de convivència legítimes i acceptades, les institucions, els interessos comuns per al desenvolupament local, l'equitat de gènere i el medi ambient.

Un dels aspectes bàsics en la interculturalitat és la comunicació. Analitzarem quins elements són més importants i que hem d'evitar per afavorir una bona convivència.

OBJECTIUS:
- Afavorir la comunicació i competències interculturals.
- Educar en la igualtat i en els valros i actituds associatius.
- Facilitar els contactes i interaccions entre grups culturals diversos dins i fora de l'escola per desenvolupar la capacitat de funcionament eficaçment en mitjans multiculturals.
- Recolzar el canvi social segons principis de justícia social.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada