dilluns, 9 de març del 2015

Jornades esportives 7 i 14 de març

Benvolgudes famílies:
L'amipa ens hem posat en contacte amb l'àrea d'esports del Consell de Mallorca que ofereixen un seguit d'activitats per les amipas. La finalitat és promocionar l'esport entre els nins i joves per visualitzar tots els beneficis que té practicar un esport. Ens ha semblat molt interessant i educatiu.

Hem sol·licitat 2 jornades esportives i ens les han aprovades. Per tant apuntau bé a les agendes: DISSABTES 7 I 14 DE MARÇ de 10:00 a 13:30h JORNADA ESPORTIVA AL CEIP DE PRÀCTIQUES.
7 MARÇ: JOCS ALTERNATIUS (Pràctica d’esports i activitats diferents a les habituals com l’slackline, scooter i rocòdrom inflable)
14 MARÇ: JOCS POPULARS (Donar a conèixer els  jocs de sempre com les bitlles,xanques, carreres de sacs, estirar corda, jocs mocador + castell inflable)

És una gran oportunitat perque els nostres fills gaudeixin d'una jornada esportiva amb monitors especialitzats.

Si estau interessats ens heu d'enviar un correu a amipa.annexa.magisteri@gmail.com Hem de saber quants de nins seran perque puguin venir els monitors corresponents. Hem de confirmar nombre de participants al Consell de Mallorca.

Vos recordam que els mateixos dies hi ha programat el curs de com saber gestionar conflictes (cercles restauratius). Tendrem dos dissabtes ben complets.

Una gran oportunitat: el CEIP de Pràctiques en dissabte obre les seves portes a la formació de mares i pares i a la pràctica de l'esport. 

 Perquè junts feim escola, junts feim amipa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada