diumenge, 14 d’abril del 2013

Assemblea-Tancada 25 Abril


Benvolgudes famílies: 
El motiu d’aquesta circular és animar-vos a participar en l’assemblea-tancada que s’organitzarà a la nostra escola, el CEIP Pràctiques, el proper dijous 25 d’abril de 17h00 a 20h30. Es tracta d’una acció proposada per la Plataforma Crida i que paral·lelament a les Illes Balears es durà a terme a altres comunitats autònomes. Aquesta mateixa acció es va duu a terme el 28N i va comptar amb la participació de més de 100 centres de Mallorca. 

Ens trobarem les 4 amipas de la zona nord –CP Costa i Llobera, CP Cas Capiscol, CP Felip Bauzà  i CP Pràctiques– per debatre totes les qüestions que ens preocupen sobre el futur de l’educació dels nostres fills i filles: la futura llei sobre educació (LOMCE), el decret sobre tractament integral de llengües que està pendent d’aprovació, així com el decret de convivència i autoritat del professorat.
Esperam que participin tots els membres de la comunitat educativa, i especialment les mares i pares, sense les quals no es possible una reflexió seriosa i exhaustiva de l’educació. També estan convidats els mestres, amb els que podrem intercanviar opinions i perspectives.

Us informam que al mateix temps que es realitzin les xerrades/ col·loquis, hi haurà un servei de guarderia per atendre els infants. A més, us convidam a dur berenar per a compartir entre tots els nins i nines, que faran una berenada a mitjan horabaixa, per continuar jugant després plens de força.


Us adjuntam el programa de la tancada i us animam a participar en aquesta trobada sobre un tema que tant ens afecta i ens preocupa: els nostres fills i filles, la seva formació i les seves oportunitats per construir-se un futur digne.

PROGRAMA:
17h00 -17h15: Recepció dels participants
17h15 -17h30: Xerrada “La nova llei educativa LOMCE. Com afectarà als nostres fills?”
17h30 -17h45: Torn obert de paraula. Debat
17h45 -18h00: Xerrada: “El decret TIL (tractament integral de llengües). 3 llengües de primer ensenyament?”
18h00 -18h15: Torn obert de paraula. Debat
18h15 -18h30: Xerrada “El decret de convivència als centres i autoritat del professorat”
18h30 -18h45: Torn obert de paraula. Debat
18h45-19h15: Treball en petits grups per comentar i analitzar les idees sorgides i plantejades als debats anteriors
19h15-20h00: Conclusions i propostes d’acció.
Us esperam.
Atentament, Amipa Annexa Magisteri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada