Fer-se soci

Estimades famílies, 🗓📢 

Començam el curs 2023-2024 i, com cada any, iniciam la campanya de socis. Aquest any tenim moltes propostes i nous projectes que volem posar en marxa, però necessitam la vostra ajuda 🤝.

 1️⃣En primer lloc, us volem explicar quines persones formam la Junta de l’AMIPA. El curs passat érem 10 mamàs i papàs d’alumnes de l’escola, amb la intenció de crear comunitat educativa i que, de manera VOLUNTÀRIA, hem pogut: 

- 📌 Gestionar l’organització (tenir al dia els comptes, demanar subvencions, programar les activitats del curs…) 

- 📌 Canalitzar les necessitats de les famílies. Ens heu fet arribar suggeriments i queixes al mail de l’AMIPA. 

- 📌 Col·laborar amb la direcció del centre i el claustre per tal de seguir la mateixa línia educativa i enfortir les relacions escola-família. Formam part del Consell escolar. 

- 📌 Coordinar el matinet i les activitats extraescolars. Analitzam cada trimestre les valoracions de les famílies i supervisam que les activitats funcionin adequadament.

 - 📌 Organitzar les següents festes: Bunyolada, Torrada de Sant Antoni i Sant Sebastià, Carnestoltes i el Sopar a la fresca. 

- 📌 Posar en marxa l’escola per a famílies, amb dues xerrades molt interessants, Ciberexperto i Fundació RANA.

 - 📌 Organitzar i subvencionar tallers de Baobab.

 - 📌 Organitzar el dia sense escola de maig. 

- 📌 Hem iniciat relacions i noves propostes amb l’Equip directiu que s’incorpora als seus càrrecs aquest curs 23-24. Estam molt il·lusionats/des amb aquesta nova etapa. 

- 📌 Altres: pagar els ventiladors del menjador, organitzar les fotografies i fer les gravacions de les cançons de Nadal; organitzar els tallers de la setmana del llibre en abril; gravar l’actuació teatral de 6è; col·laborar amb l’escola; sol·licitar als negocis del barri descomptes per a socis/es… 


2️⃣En segon lloc, us volem recordar les tres formes de participació: 

1. Mitjançant una quota anual per família de 25 euros. Amb aquesta quantitat l’AMIPA organitza activitats lúdiques, com festes i tallers; xerrades per a famílies; col·labora amb el centre en la millora de les instal·lacions (el curs 22-23 vam finançar els ventiladors del menjador), etc. Per altra banda, les famílies sòcies ens beneficiam de descomptes en l’escola matinera, extraescolars i l’escola d’estiu. 

Fer-se socis és molt fàcil, t'explicam com fer-ho en 3 passes:

- Fes el pagament online o presencialment a través del teu banc:

IBAN: ES 1321002715540200071984 💶💶

Preu pel curs 2023-2024: 25€ per família.

- Emplena el següent formulari per fer-nos arribar les teves dades

Qüestionari inscripcions curs 2023-2024 ðŸ“ðŸ“

- Adjunta el justificant de pagament i envia el qüestionari! ✅✅

2. Col·laborant de manera puntual en les activitats organitzades per l’AMIPA. Recordau que només som 10 voluntaris/es a la Junta de l’AMIPA i quan organitzam una festa o activitat per a totes les famílies del centre, us demanam ajuda per preparar, decorar, recollir… Us necessitam! Teniu en compte que la gestió de l’AMIPA implica una quantitat de feina “invisible” i, per tant, si volem seguir gaudint de les festes, necessitam la vostra ajuda. Potser no teniu temps per participar en totes les festes, però si podem comptar amb vosaltres de manera puntual, això ens facilita molt que aquestes siguin tot un èxit.

  3. Formant part de la junta de l’AMIPA. La nostra AMIPA està oberta a qualsevol família que es vulgui implicar activament. Quants més serem, més podrem fer i el pes del treball es podrà distribuir entre més persones. El que volem és que el CEIP de Pràctiques sigui una escola oberta a tothom, que les famílies hi vulguin formar part i, entre el claustre i nosaltres, poguem gaudir de la nostra comunitat i sentir-la coma pròpia. ‼️


Us esperam dia 5 d’octubre a les 19 hores a l’escola, que tendrà lloc l’Assemblea Anual de Socis i Sòcies! 

Formes de contacte i per rebre informació: 

Blog Amipa: http://amipaannexamagisteri.blogspot.com/ 

Insta: amipa_ceip_practiqueshttps://www.instagram.com/p/Crfh-hYt_sN/ 

Face: https://www.facebook.com/amipa.ceippractiques 

Mail: amipa@ceipdepractiques.cat 

Telèfon i grup de difusió: 602295821 I ja està!

Fàcil, no?

Vos esperam!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada