dijous, 20 de gener del 2011

Activitats per Sant Sebastià al CP Pràctiques

Benvolgudes famílies,


Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de les activitats que l’Amipa ha organitzades i que estan previstes pels propers mesos de gener i febrer.

En primer lloc, tenim la ja tradicional diada ciclista dia 20 de gener organitzada per l’Ajuntament de Palma. Totes aquelles famílies que vos faci ganes participar-hi podem partir tot plegats en grup des de l’escola a les 10:30h

En segon lloc, també no ens oblidem de la gran torrada de San Sebastià prevista per divendres 28 de gener de 2011. Totes les famílies esteu convocades a les 19h a l’escola. Els alumnes de 6è vendran llaunes de refresc, botifarrons i llonganisses que torrarem als foguerons del pati.

Per tal de compartir una vetllada de festa, enguany comptarem amb exhibicions dels alumnes de les activitats extraescolars de patinatge, fama (ball modern) i judo, presentades i amenitzades pels alumnes de l’activitat extraescolar de teatre.

I com que la millor manera de gaudir d’unes festes tradicionals de Sant Antoni i San Sebastià és una bona torrada i una bona colla de dimonis, ens endimoniarem amb la colla infantil de dimonis d’Alaró i el seu petit espectacle de foc.

Tampoc no ens faltarà la col·laboració de l’empresa H2O amb activitats infantils i un castell inflable.

I això no és tot!! Què seria d’uns foguerons sense música tradicional? Durant el sopar ens acompanyarà l’actuació en viu d’un grup musical.


Una festa familiar ple de color i diversió!!!
Us esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada