dissabte, 26 de febrer del 2011

Xocolatada solidària i festa de difresses: 3 març

El proper dijous 3 de març, de 17:30h a 19:30h, hi haurà una xocolatada solidària al pati de l’escola perquè tots plegats, infants, famílies i mestres, gaudim d’una festa de carnestoltes. Els alumnes que participin de les activitats extraescolars i es disfressin poden duu la disfressa el matí i hi haurà monitors que els ajudaran a vestir-se. A partir de les 17:10h les portes estaran obertes per les mares i pares que vulguin venir a ajudar a disfressar els seus fills. Us convidem a venir disfressats de cap a peus perquè hi haurà premis a la disfressa més original a totes les categories: infants, mares i pares i mestres!!!!!

Això no és tot! També comptarem amb l'actuació del Circ Bover; amb les formes divertides que ens farà un gran artista només amb globus de diferents colors i mides, amb un castell inflable i amb els agosarats maquillatges de cara que pintaran un parell de mares i pares voluntaris a tots aquells que vulguin!

A més, la xocolata que degustarem serà una xocolata solidària, elaborada amb cacau de comerç just, i acompanyada de coques boníssimes que vendran els alumnes de 6è pel seu viatge d’estudis.

Us animem a participar d’aquesta festa!!!!! Visca el rei Carnestoltes!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada