dimecres, 30 de novembre del 2011

Inauguració Biblioteca del CP Pràctiques

Després d'anys de romandre la biblioteca de l'escola tancada com a ús de biblioteca,  ha arribat el moment de la seva nova inauguració. És per això que l'escola té previst fer una inauguració pels alumnes la setmana del 12 al 16 de desembre. Des de l'amipa donam tot el nostre suport a aquest nou projecte de biblioteca i volem encoratjar als nostres fills i filles i a tota la comunitat educativa perquè facin d'aquest espai un lloc de trobada i intercanvi cultural, un espai viu, un espai de tot i amb tots.

És per això que per tal de participar d'aquest projecte vos demanam si al llarg de la setmana del 12 al 16 de desembre en horari lectiu (9:00h a 14:00h) hi ha algún papà, mamà, padrins, tios,.... voluntaris que vulguin venir a contar un conte als alumnes, a fer un taller de manualitat relacionat amb la lectura, a recitar un poema, a cantar una cançó,..... Ben segur pels vostres fills/es serà tot un plaer compartir aquesta estona amb vosaltres.   

Agrairia si algú pogués participar ens ho comuniqués via correu electrònic a l'amipa indicant el vostre nom, telèfon i disponibilitat o bé parlant directament amb la cap d'estudis na Joana Mª al telèfon de l'escola: 971756704.

JUNTS FEIM ESCOLA, JUNTS EDUCAM ALS NOSTRES FILLS/ES


Gràcies d'avantmà per la vostra col·laboració

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada