dijous, 24 de gener de 2013

TORRADA 25 GENER

colla infantil de dimonis d'Alaró
Benvolgudes famílies:

La ja tradicional torrada de San Sebastià està prevista pel proper divendres 25 de gener de 2013. Totes les famílies esteu convocades a les 19h a l’escola. Els alumnes de 6è vendran llaunes de refresc, a més de botifarrons i llonganisses que torrarem als foguerons del pati. També hi haurà pinxos de verdura boníssims! Trobareu la llista de preus al final.

Per tal de compartir una vetllada de festa, enguany tornarem a comptar amb exhibicions dels alumnes d'algunes activitats extraescolars.

I com que la millor manera de gaudir d’unes festes tradicionals de Sant Antoni i San Sebastià és una bona torrada i una bona colla de dimonis, ens endimoniarem amb la colla infantil de dimonis d’Alaró i el seu correfoc. Aquells de vosaltres que vulgueu participar-hi de l’espectacle de foc, penseu a venir amb la roba adient!!

Tampoc no ens faltarà la col•laboració del Centre d'Estudis de l'Esplai amb activitats i tallers infantils i un castell inflable cedit per l’IME.

Finalment una petita petició: us agrairíem a totes les famílies que col•laboréssiu a mantenir net el pati i en la replegada de tot allò emprat en la torrada!!!!

Moltes gràcies per la vostra col•laboració!!!!

Animeu-vos!!!!! Ens espera una gran festa familiar plena de color i diversió!!! Us esperem!!!!

LLISTA DE PREUS (A BENEFICI DEL VIATGE D’ESTUDIS DELS ALUMNES DE 6è):

•    1 BOSSA INDIVIDUAL: 1€ (Conté una llonganissa o un botifarró) i dues llesques de pa.
•    1 BOSSA FAMILIAR: 3,5€ (Conté 2 botifarrons, 2 talls de llonganissa i 8 llesques de pa).
•    1 llauna de refresc: 1 €
•    1 PINXO DE VERDURES: 1€ (Els pinxos de verdures han estat preparats i oferts per l’Amipa als alumnes de 6é per contribuir al seu viatge d’estudis).


TOTS ELS EMBOTITS SÓN PAGESOS!!! LLONGANISSES I BUTIFARRONS D’ALGAIDA!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada