dilluns, 6 de febrer del 2012

FESTA DE CARNESTOLTES  Benvolgudes mares i pares,

Ens complau posar-nos en contacte amb tots vosaltres per informar-vos de la festa de carnestoltes organitzada per l’escola juntament amb l’Amipa.  La data triada serà el proper dijous 16 de febrer de 17:30h a 19:30h

Per aquest curs s’ha pres la iniciativa d’unificar la festa de carnestoltes que es feia a l’escola en horari lectiu amb la xocolatada solidària de carnestoltes que l’any passat va organitzar l’Amipa l’horabaixa. L’objectiu és arribar al màxim de famílies possibles i tots junts poder gaudir d’una festa que els nins/es esperen amb il·lusió. 
 
Al llarg de la setmana del 13 al 16 de febrer l’escola s’anirà preparant i ambientalitzant per tots junts gaudir de la festa a la tarda. Els ambaixadors del rei carnestoltes de dilluns a dijous faran les seves peticions als nins i nines de tots els cursos per tal d’encalentir motors. Els alumnes participaran de tot un seguit d’activitats d’ambientalització relacionades amb el món dels llibres.

La festa grossa serà dijous 16 de febrer de 17:30h a 19:30h. Hi haurà una xocolatada solidària al pati de l’escola perquè tots plegats, infants, famílies i mestres, gaudim d’una festa plena de color i diversió. Els alumnes que participin de les activitats extraescolars i es disfressin poden dur la disfressa el matí i hi haurà monitors que els ajudaran a vestir-se. A partir de les 17:10h les portes estaran obertes per les mares i pares que vulguin venir a ajudar a disfressar els seus fills.

Enguany el centre d’interès de l’escola és el món dels llibres. Per això hem pensat que a ser possible estaria bé que els nins i nines, mares i pares, mestres venguin amb alguna disfressa relacionada amb contes, faules, còmics, llibres de literatura infantil,... Les princeses, pirates, superherois i un llarg etcètera hi tenen cabuda. 

Us convidem a venir disfressats de cap a peus perquè hi haurà premis:  
A) GRUP:
- famílies: una o més famílies, a la disfressa més sostenible.
- adults: a la disfressa de grup més divertida.
- nins i nines: a la disfressa més artesanal (disfressa feta a casa).
B) INDIVIDUAL:
- nins i nines: a la disfressa més artesanal

Us podeu inscriure el mateix dia de 17:30 a 18:30h. Hi haurà un punt d’atenció al porxo on es donarà a cada participant una ferratina amb un número que us heu de posar en un lloc ben visible!

Això no és tot! També comptarem amb tallers, un castell inflable, amb les formes divertides que ens farà un gran artista només amb globus de diferents colors i mides i amb els agosarats maquillatges de cara que pintaran un parell de mares i pares voluntaris a tots aquells que vulguin! Tota la festa serà amenitzada per música triada pels propis alumnes.

A més, la xocolata que degustarem serà una xocolata solidària, elaborada amb cacau de comerç just, i acompanyada de coques boníssimes que vendran els alumnes de 6è pel seu viatge d’estudis (també vendran polseres, xapes ,....)

Us esperem a tots i totes, a grans i petits, a mares, pares  i padrins, a mestres i a totes les germanetes i germanets que vulguin gaudir d’aquesta festa!!!!!

Us animem a tots a disfressar-vos i a participar amb els vostres infants i alumnes de la màgia del rei Carnestoltes sota el lema: EL MÓN DEL LLIBRE !!!!

Visca el rei Carnestoltes!!!!
La Direcció i l’Amipa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada