dissabte, 26 de maig del 2012

Festa un còctel d'extraescolars: 1 de juny


Benvolgudes mares i pares:

Us convidam a participar a la festa “Un Còctel d’Extraescolars que organitza l’empresa H2O juntament amb l’Amipa per tancar el curs amb una gran exhibició. La data serà el proper divendres 1 de juny, de 17:30 a 20:00h.

Per primera vegada, l'exhibició d'activitats extraescolars es realitzarà en divendres, amb l'objectiu de que tots pugueu venir a compartir unes jornades en les quals els nins us mostraran tot el que han après durant el curs.

 Gimnàstica Rítmica, Ball de bot, Psicofutbol                             
Psicomotricitat, Fama: a ballar!, Patinatge i Judo

Hi haurà una exposició dels treballs realitzats a Dibuix i Pintura i Fantasia

També compartirem jocs i activitats amb tota la família! Vine i participa-hi!

Per completar aquesta jornada i donar suport a l’associació Debra d’afectats per la pell de papallona, hem pensat fer una berenada solidària i destinar a aquesta associació els fons que es recaptin. És per això que us demanam la vostra col·laboració. Agrairíem que, qui volgués col·laborar amb aquesta iniciativa, dugués un bric de suc i una coca. Al llarg de la setmana que ve podeu anar duent els sucs i deixar-los al hall del centre, en el contenidor que hi posarem, o donar-los directament a na Magui. Les coques s’haurien de dur el mateix dia de la festa, a partir de les 17h.
Esperam que la participació altruista de tots ens permeti ajudar a les famílies de persones afectades per aquesta malaltia.

Us recordam que  dilluns 31 de maig és el darrer dia d’activitats extraescolars

El mes de juny us farem arribar la proposta d’activitats extraescolars per al curs vinent, 2012/2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada