dissabte, 12 de maig del 2012

Taller de plastilina: 19 de maig




Mirau quins pingüins més guapos han fets els vostres fills/es.

ENHORABONA!!!!!!!!!!!!!

 




 Benvolgudes famílies:

El proper dissabte dia 19 de maig d'11:00h a 12:00h l'amipa organitza el darrer taller de plastilina del curs. Aquest sí que també està obert als nins de P3. Na Cati de Baobab ens ensenyarà a fer un pingüí. El dissabte dematí és una bona oportunitat per gaudir en família d'un taller que ben segur els nostres fills disfrutaran. El taller està obert a totes les edats de l'escola, a partir de P3. Els nins de P3 hauran de fer el taller acompanyats d'un adult. Pels nins dels altres nivells d'infantil (P4 i P5) si hi ha alguna mamà o papà que volgués quedar fent el taller amb el nin no hi hauria cap problema, però es demana que tan sols sigui un adult per nin, per temes organitzatius i de bon desenvolupament de l'activitat.

Aquest cop el taller es farà al menjador per temes d'espai. Hi ha un màxim de 30 places. Es tindrà en compte l'ordre d'inscripció.

La incripció la podeu fer per correu electrònic al mail de l'amipa (amipa.annexa.magisteri@gmail.com) o enviant un missatge al mòbil de l'amipa: 696610083 Ens heu d''indicar el nom del nin/a i curs que fa.

Esperam que tots junts poguem gaudir d'aquest taller. Vos esperam!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada