dimarts, 1 de maig del 2012

XERRADA: Què fan els nostres fills per internet?

Davant el nou model de societat en la que ens trobam, i la importància que tenen avui en dia les noves tecnologies, no solament a la vida dels adults sino cada cop més en la vida dels nostres fills, des de l'amipa trobam interessant poder ofertar una formació a les famílies sobre els perills que pot comportar un ús inadequat d'internet.

 És per això que  dia 8 de maig de 18:30 a 20:00h hem organitzat una xerrada gratuïta amb el tema central: Què fan els nostres fills a internet? Impartida per Creu Roja Joventut a través de l'Àrea de Benestar Social de l'ajuntament de Palma. Som conscients que tal vegada ara tenim fills que es troben en una franja d'edat molt jove, però el que sí que és cert és que cada cop els nins ens demanen abans disposar d'ordinador i de connexió i per tant  tard o prest ens trobarem amb aquesta situació. La formació i informació és bàsica per donar una resposta adequada als nostres fills/es. 

Vos animam a què participeu d'aquesta xerrada que esperam sigui del vostre interès.

Disposau d'un servei gratuït de guarderia pels vostres fills. Per inscriure's ens heu d'enviar un mail i indicar el nombre d'adults que vendrà i els nombre de nins i edats pel servei de guarderia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada