dimecres, 6 de febrer de 2013

Festa de carnestoltes: 7 de febrer


Benvolgudes mares i pares,

Ens complau posar-nos en contacte amb tots vosaltres per informar-vos de la festa de carnestoltes organitzada per l’Amipa.  La data triada serà el proper dijous 7 de febrer de 17:30h a 19:30h

Hi haurà una xocolatada solidària al pati de l’escola perquè tots plegats, infants, famílies i mestres, gaudim d’una festa plena de color i diversió. A partir de les 17:10h les portes estaran obertes per les mares i pares que vulguin venir a ajudar a disfressar els seus fills que queden a activitats extraescolars.  

Us convidem a venir disfressats de cap a peus perquè hi haurà premis.

Us podeu inscriure el mateix dia de 17:30 a 18:30h. Hi haurà un punt d’atenció al porxo on es donarà a cada participant una ferratina amb un número que us heu de posar en un lloc ben visible!


Això no és tot! També comptarem amb una batucada, un castell inflable i amb els agosarats maquillatges de cara que pintaran un parell de mares i pares voluntaris a tots aquells que vulguin! Tota la festa serà amenitzada per música triada pels propis alumnes.


A més, la xocolata que degustarem vendrà acompanyada de coques boníssimes que vendran els alumnes de 6è pel seu viatge d’estudis.
  
Us esperem a tots i totes, a grans i petits, a mares, pares  i padrins, a mestres i a totes les germanetes i germanets que vulguin gaudir d’aquesta festa!!!!! 


Us animem a tots a disfressar-vos i a participar amb els vostres infants i alumnes de la màgia del rei Carnestoltes
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada