diumenge, 16 de febrer del 2014

Festa de Carnestoltes: 26 febrer 2014

Benvolgudes mares i pares,

Ens complau posar-nos en contacte amb tots vosaltres per informar-vos de la festa de carnestoltes organitzada per l’Amipa.  La data triada serà el proper dimecres 26 de febrer de 17:30h a 20:00h

Hi haurà una xocolatada solidària de les botigues de comerç just S'Altra Senalla a 1 € al pati de l’escola perquè tots plegats, infants, famílies i mestres, gaudim d’una festa plena de color i diversió. A partir de les 17:10h les portes estaran obertes per les mares i pares que vulguin venir a ajudar a disfressar els seus fills que queden a activitats extraescolars.  

Us convidem a venir disfressats de cap a peus perquè hi haurà premis: individuals, per grups i per famílies.

Us podeu inscriure el mateix dia de 17:30 a 18:30h. Hi haurà un punt d’atenció al porxo on es donarà a cada participant una ferratina amb un número que us heu de posar en un lloc ben visible!


Això no és tot! També comptarem amb una batucada, un castell inflable i amb els agosarats maquillatges de cara que pintaran un parell de mares i pares voluntaris a tots aquells que vulguin! Tota la festa serà amenitzada per música triada pels propis alumnes.A més, la xocolata que degustarem vendrà acompanyada de coques boníssimes que vendran els alumnes de 6è pel seu viatge d’estudis.

  

Us esperem a tots i totes, a grans i petits, a mares, pares  i padrins, a mestres i a totes les germanetes i germanets que vulguin gaudir d’aquesta festa!!!!! 
Us animem a tots a disfressar-vos i a participar amb els vostres infants i alumnes de la màgia del rei Carnestoltes
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada