dilluns, 16 de juny del 2014

MOLTES GRÀCIES MESTRES PER LES VOSTRES PARAULES

Volem compartir amb tots vosaltres aquestes paraules que divendres el dia de la festa de final de curs ens varen dedicar els mestres de la nostra escola. MOLTES GRÀCIES!!!!!!!!!!!

(A la nostra AMIPA):

Vos demanam que ens deixeu dir unes paraules abans que acabi la festa.

No ha estat un curs fàcil per molts de motius i circumtàncies que tots i totes coneixeu. Hem passat dies bastant grisos que ens han obstaculitzat la nostra tasca educativa, el nostre bon quefer diari...

És per això que noltros, els mestres i les mestres de Pràctiques, volem aprofitar aquest moment per cridar ben fort: “Visca l'AMIPA ANEXA MAGISTERI”, l'AMIPA de la nostra escola. Aquest grup de pares i mares que fa anys que treballen per una escola millor , on cabi tothom, vinculada a la nostra terra,a la nostra llengua i a la nostra cultura.

És ben just, idò, que nosaltres, mestres de l'escola, agraïm el seu constant treball, el fet d'haver-los tengut sempre al nostre costat, recolzant la nostra lluita per una escola pública i de qualitat a més de tot el suport incondicional que sempre ens han donat...

GRÀCIES PER ESSER-HI SEMPRE!!!

Des d'aquí vos volem demanar a tots i a totes, el vostre reconeixement a aquest grup de mares i pares que han invertit moltes hores treballant de manera desinteressada pel bé de la nostra escola, l'escola pública de Pràctiques.

Gràcies de tot cor per tot el que feis i per tot allò que esperam que faceu.

Signat: Les mestres i els mestres de Pràctiques

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada