dilluns, 10 de novembre del 2014

Campanya Joguines Reis 2015

Benvolguts socis:
Des de l'associació solidària "Antics de Montesión Solidaris"  han posat en marxa novament per Nadal la campanya per recollir juguetes pels nins i nines que des de les seves famílies no tenen possibilitat de comprar-ni pels reis. Des de l'amipa donam suport a aquesta iniciativa i a l'associació Antics de Montesión Solidaris que fa una tasca solidària molt important per a moltes famílies sense recursos.
És per això que al hall de l'escola trobareu un carret a on tothom que vulgui participar i col·laborar amb la campanya hi podrà deixar les juguetes. Enguany la campanya és un poc diferent ja que demanen juguetes NOVES al trobar-se altres anys amb juguetes que finalment no es podien emprar perquè no funcionaven. 
Vos adjuntam l'escrit que ens han fet arribar des de l'associació i el pòster de difusió de la campanya.
Agraïm d'avantmà la vostra solidaritat i esperam que junts poguem complir el somnis de molts de nins i nines per Nadal: que els reis el hi duguin una jugueta.
MAIL ASSOCIACIÓ:

Començam la campanya de recollida de juguetes per els Reis 2015.

Aquest any ens proposem assolir novament la fita de l´any passat i arribar a uns 1.200 infants que pertanyen a 800 famílies, totes elles beneficiàries del nostre projecte d’ajuda solidària.

Ens hem adonat que ens falten una tipologia de juguetes per infants de 5 a 10 anys, on la majoria no ens arriben en condicions de ser utilitzades.

Per aquesta raó, sol.licitem la vostra col·laboració, aportant juguetes NOVES per aquests infants, assegurant-vos que duguin piles en el cas de necessitar les.

Remetem, adjunt, el cartell anunciador de la campanya amb les consideracions i singularitats del projecte i la nostra ideologia en relació a la jugueteria solidària.

Vos agraïm d’avançada la vostra generositat

Cordialment
ANTICS DE MONTESION SOLIDARIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada