dilluns, 1 de juny del 2015

Sopar a la fresca: 12 de juny

     
Benvolgudes famílies:

El Sopar a la Fresca tindrà lloc el proper divendres 12 de juny, amb activitats a partir de les 19h. El sopar és la cloenda de tot el curs, a més d’una ocasió excel·lent per reunir-nos just abans de les vacances d’estiu i acomiadar a la promoció d’alumnes de 6è que inicien una altra etapa.

Ja fa 5 anys que podem gaudir aquesta vetllada d'un gran festival artístic de la mà dels nostres alumnes de primària. Balls, música, coreografies, màgia, .... ens envaeixen i ens fan passar una gran estona plena d'emocions.  Per tots els participants al festival hi haurà el sorteig d'un mp3.

VÍDEO PROMOCIONAL DEL SOPAR A LA FRESCA

I això no és tot, davant l'èxit del  sopar multicultural de l'any passat, enguany repetim. És per això que vos convidam a què totes les famílies participeu d’una manera més activa organitzant una fira intercultural d’allò més enriquidora (mostra de menjars, artesania, música,...). Vos animam a què les famílies que volgueu col·laborar amb alguna cosa típica del vostre país, vos poseu en contacte amb l’amipa per correu electrònic (amipa.annexa.magisteri@gmail.com) o deixeu una nota a la nostra bústia indicant quin plat dureu o si voleu fer algun altre tipus de col·laboració. Entre els participants a la mostra culinària es sortejarà una cistella de productes de comerç just i mallorquins. 


Com veis no faltarà de res: activitats, festival artístic, mostra de menjars multiculturas, graduació dels alumnes de sisè,.... 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada