dimecres, 7 d’octubre del 2015

Bunyolada: 20 d'Octubre

Benvolgudes famílies:

Davant l'èxit del curs passat enguany novament des de l'amipa ens hem animat a organitzar la festa per les Verges, festivitat que fa molts anys que es celebra a Mallorca amb una bona bunyolada i clavells per a les nines.

Els bunyols són part de la cuina mallorquina i què millor que menjar-ne amb una bona festivitat en la que grans i petits gaudim de la festa.

És per això que el proper dia 20 d'octubre de 17:30 a 19:00h organitzarem una gran festa en la que no faltaran els bunyols, els clavells, l'animació musical amb una bona txaranga i en la que els nostres alumnes de sisè vendran coques i begudes per anar encalentit motors per l'esperat viatge d'estudis.

Per altra part dia 25 d'octubre és el dia internacional de la malaltia de la pell de papallona i com bé sabeu a l'escola tenim un alumne afectat per aquesta malaltia. Volem aprofitar la festivitat per col·laborar amb l'associació Debra (associació de les persones afectades per la pell de papallona) i donar-lis tot el nostre suport, per la qual cosa dia 20 hi haurà una paradeta a on es vendran papallones per recaptar fons per l'associació.

Vos esperam amb molta il·lusió

La junta directiva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada