dilluns, 1 de febrer del 2016

Festa de carnestoltes: 9 de febrer

Benvolgudes mares i pares,

Ens complau posar-nos en contacte amb tots vosaltres per informar-vos de la festa de carnestoltes organitzada per l’Amipa.  La data triada serà el proper dimarts 9 de febrer de 17:30h a 20:00h

Des de l’amipa organitzam la festa voluntàriament amb gran il·lusió perquè tots junts nins-pares-mestres per unes hores ens adentrem en un món màgic i poguem compartir amb il·lusió i respecte una tradició tan guapa i plena de color com són les disfresses.

CIRCULAR COMPLETA: clicau aquí

A partir de les 17:10h les portes estaran obertes per les mares i pares que vulguin venir a ajudar a disfressar els seus fills que queden a activitats extraescolars.  


Enguany el tradicional concurs de disfresses es substitueix per un sorteig de regals entre els inscrits. Més abaix vos explicam com s’organitzarà.


Hi haurà xocolatada solidària de comerç just de S’Altra Senalla a 1€ al pati de l’escola perquè tots plegats, infants, famílies i mestres, gaudim d’una festa plena de color i diversió. A més, la xocolata que degustarem vendrà acompanyada de coques boníssimes que vendran els alumnes de 6è pel seu viatge d’estudis.


Això no és tot! També comptarem a les 18:00h amb el grup de batucada que ens animen la festa i al llarg de l’horabaixa amb els agosarats maquillatges de cara que pintaran un parell de mares i pares voluntaris a tots aquells que vulguin!

I no faltarà el gran PHOTOCALL DE LA MEDITERRÀNIA!!! No podreu deixar de passar a fer-vos una foto al photocall que hi haurà al porxo on s’immortalitzaran les vostres disfresses impressionants.

Enguany tenim una novetat: hi haurà una exhibició de robòtica educativa. Des de l’empresa ROBOTIX ens faran una demostració al gimnàs de com construir i programar un robot amb peces de LEGO. Des de Robotix, delegació de Lego education a Espanya ens han oferit la possibilitat d’ofertar com a extraescolar aquesta activitat i ho trobam molt interessant. Podrem veure de primera mà el què els nostres fills poden aprendre amb la robòtica de lego.


INFORMACIÓ SOBRE DESFILADA: Per enguany hi ha petits canvis, a continuació vos explicam el nou format de festa. Ja no hi haurà cap concurs de disfresses, totes les disfresses tenen la mateixa vàlua i des de l’amipa es reconeixerà la participació com a eix fonamental de la festa. Entre els participants que s’inscriguin es farà una rifa de regals en funció de l’edat dels participants. A més tots els participants tindran un petit detall.

Atenció a l’organització:
- Disfresses individuals, i de grups (fins a 9 persones) vos podeu inscriure el mateix dia de 17:30 a 18:30h al punt d’atenció al porxo. Allà se vos donarà a cada participant un número per participar a la rifa. Un cop tingueu el número heu de pujar al cadafal a on se vos farà entrega d’un petit detall i des d’on podreu fer una desfilada.

- Comparses (10 o més persones): vos heu d’inscriure fins el 5 de febrer (divendres) al mail de l’amipa: amipa.annexa.magisteri@gmail.com indicant el nom de la comparsa i el nombre de persones que sereu. En arribar a l’escola un membre de la comparsa ha d’anar al punt d’inscripcions per recollir el número de la rifa de regals. Es donarà un número per comparsa. A les 19:00h totes les comparses han d’estar davant el cadafal per fer la desfilada. 


En acabar la desfilada de les comparses es donarà inici al sorteig dels regals entre els participants. Un cop feta la rifa de tots els individuals i grups (fins a 9 participants) es donarà pas a l’entrega d’un reconeixement a les comparses i a la rifa per comparses.


Us esperem a tots i totes, a grans i petits, a mares, pares  i padrins, a mestres i a totes les germanetes i germanets que vulguin gaudir d’aquesta festa!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada