dimecres, 25 de maig del 2016

Fotografies Fira de la Ciència

Benvolgudes famílies:

Divendres vàrem viure una gran Fira a l'escola, la nostra I Fira de la Ciència. Una Fira en la que tota la comunitat educativa del CEIP Pràctiques es va abocar al 100%. L'escola brillava plena de nins per tot gaudint de fer experiment rera experiment, mares,pares, mestres, padrins, tiets, cosins, amics acompanyaren als nostres fills en aquest gran projecte d'apropar la ciència als més petits.

Un agraïment molt especial als mestres PT's de l'escola que varen encapçalar aquest projecte i a totes les famílies voluntàries que prepararen amb molta il·lusió i dedicació un munt d'experiments perque tots junts aprenguéssim la importància de la ciència a la nostra vida. Agrair a l'àrea d'educació de l'ajuntament de Palma el seu suport per duu a terme la Fira. També volem agrair súper especialment l'entrega i dedicació voluntària d'en Daniel (alumne de 2n de batxiller de l'IES Madina Mayurqa) i la seva professora Xesca Molinos que no dubtaren a col·laborar desinteressadament. Des d'aquí desitjar molta sort a n'en Daniel en la seva recta final cap a selectivitat! 

ENHORABONA A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA DE PRÀCTIQUES (mestres i famílies) per ensenyar tantes i tantes coses als alumnes, als nostres fills i per demostrar que l'escola és casa nostra. Gràcies mestres per obrir les portes de l'escola a les famílies i junts fer escola.

Aquí teniu un recull de fotografies de la Fira. Clicau sobre la imatge i gaudiu d'una jornada de ciència.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada