dilluns, 15 de juny del 2020

Banc de llibres curs 2020-2021


Benvolgudes famílies,

El CEIP de Pràctiques amb la col·laboració de l'AMIPA Annexa Magisteri volem continuar posant a la vostra disposició durant el curs 2020-21 el banc de llibres per tal d'ajudar a les famílies en la seva adquisició.
No cal oblidar l’estalvi economic familiar que representa per a les families aquest projecte que, sens dubte, ajuda a fer una mica mes sostenible l’educaci publica. 


Aquest curs es podran beneficiar dels llibres les famílies dels alumnes de 2n fins a 6è, als altres nivells els alumnes escriuren molt en els llibres i no són reutilitzables. Les famílies han de sol·licitar quins són els llibres que voldríen rebre del banc de llibres (la llista de llibres es penjarà a la pàgina web a l'article LLIBRES i Material CURS 2020-21). Després en funció de l'oferta i la demanda s'organitzarà la repartició dels mateixos. Per poder organitzar aquesta tasca vos volem explicar com es durà a terme i qui té opció a fer ús d'aquest banc de llibres: 

1.- Els qui estigueu interessats en rebre llibres del BANC DE LLIBRES, heu d'enviar un correu a l'AMIPA (amipa.annexa.magisteri@gmail.com), indicant per quin curs voldrieu rebre llibres (PER FAVOR indicau nom alumn@, quin curs farà el 2020-21 i si han donat o no llibres al banc) abans de dia 21 de juny de 2020

2.- Els llibres que es donin es recolliran al centre els dies 16, 17, 18 i 19 de juny . PER FAVOR, DUIS ELS LLLIBRES DINS UNA BOSSA AMB EL NOM DEL VOSTRE FILL/A I CURS QUE ENTREGAU per facilitar la recollida i identificació dels mateixos, sols d'aquelles llibres que es poden reutilitzar (veure llistat a la pàgina web).

3.- L'entrega de llibres a les famílies interessades es durà a terme durant el mes de juliol. Els membres de la comissió del banc de llibres es posaran en contacte amb vosaltres i vos indicaran els dies i horaris exactes de recollida. 

Descarregau aquí la circular completa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada