dimarts, 11 de juliol del 2023

NOVETATS: SER SOCI DE L'AMIPA TÉ PREMI!

Estimades famílies, esperam que estigueu gaudint de l'intens estiu amb els vostres fills i filles. El curs ja fa setmanes que va acabar però des de l'AMIPA no ens hem aturat, per oferir-vos un munt de novetats i canvis de cara al proper curs. 

Estau atents a les nostres xarxes socials per estar al dia de tot allò que vos hem d'explicar.

La primera d'aquestes novetats, és que a partir d'ara, ser soci de l'AMIPA tendrà beneficis a alguns comerços de la zona!!

La primera col·laboració que vos volem explicar, ve de la mà de la Llibreria Lluna. Segur que tots la coneixeu, és un establiment que ja fa molts anys que està al nostre barri i en el que podràs trobar una extensa selecció de llibres i material didàctic. 

Quins són els descomptes que trobareu??

20% de descompte en material escolar, durant la campanya de text (de juny a setembre)

10% de descompte en material escolar la resta de l'any.

Educació infantil: 5% de descompte en els llibres de text

Educació Primària: preus especials en els llibres de text.

Descomptes especials als tallers i activitats organitzats a la Llibreria Lluna al llarg de l’any.


Com vos podeu beneficiar d'aquest descompte?

Molt fàcil!! Com a socis de l'AMIPA del curs 2022-2023 rebreu en els propers dies un mail amb el vostre carnet de soci. Aquest serà vàlid fins el 30 de setembre, de manera que vos servirà per la campanya de llibres del curs vinent. 

A partir d'octubre, rebreu el nou carnet, equivalent al curs 2023-2024 quan faceu la vostra inscripció com a socis de l'AMIPA.

Aquest correu, s'enviarà a l'adreça electrònica que vareu posar en la inscripció inicial de l'AMIPA, si en les properes setmanes no has rebut el mail (mireu a la safata de "correu no desitjat), potser és que no tenim la teva adreça o hi ha algun error. Posau-vos en contacte amb nosaltres (al telèfon 602295821 o al nostre correu electrònic) i vos ajudarem a sol·lucionar-ho.


Recordau que a partir d'ara el correu de l'AMIPA canvia i serà amipa@ceipdepractiques.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada