divendres, 24 d’abril del 2015

CINEMA A LA FRESCA

Famílies, el cinema a la fresca ha arribat al CEIP de Pràctiques!!!!!


Enguany el centre d’interès de l’escola és el cinema. Fer cinema vol dir filmar, fotografiar, muntar. Però també vol dir mirar, escoltar, imaginar, pensar, escriure, relacionar-se, compartir. I és en aquests aspectes que l’escola enguany ha treballat l’educació dels nostres fills i filles. 

Des de l’Amipa Annexa Magisteri volem donar suport a aquest projecte i de forma lúdica volem compartir amb tots els nins i nines de l’escola la projecció de 3 pel·lícules que els mateixos alumnes han triat: Frozen, Rio 2, Big Hero 6. 

ATENCIÓ!!! Necessitam alumnes voluntaris per crear un autèntic ambient de cinema. Si els vostres fills i filles es volen convertir en un dia en actors i actrius d'un cinema estarem encantats de compartir amb ells aquesta experiència. Es necessiten: acomodadors, taquilla, tècnics d'imatge, regidors (ajudants,...). Demanau al tutor o tutora la fitxa d'inscripció de voluntari o bé entrau directament al següent enllaç per fer la inscripció. Animau-vos serà molt divertit.

INSCRIPCIÓ ALUMNES VOLUNTARIS ORGANITZACIÓ: pitjau aquí


I aquí no s'acaba tot!!!! Llegiu amb atenció!!!!! Dia 29 de maig a les 19:30h el cinema a la fresca anirà precedit per un gran concert de bandes sonores de pel·lícules de cinema. En primer lloc els nostres alumnes de 4t, 5è i 6è tocaran per a tots nosaltres un parell de peces musicals de la mà del director d’orquestra: l’estimat professor Pep Toni Brotons. I les seguirà la banda de música SMI SANTA CECILIA DE SON RAPINYA. Un concert que ben segur disfrutareu de valent. 

CARTELLERA: 

8 MAIG: FROZEN a les 18:00h. 
8 MAIG: RIO 2 a les 19:30h
29 MAIG: BIG HERO 2 a les 21:00h

FULLETÓ INFORMATIU: pitjau aquí

INSCRIPCIÓ ENTRADES CINEMA A LA FRESCA: pitjau aquí

1 comentari: