dimarts, 21 d’abril del 2015

SANT JORDI 2015

Benvolgudes famílies:

El proper 23 d’abril és Sant Jordi, Dia Internacional del Llibre a molts de països, un motiu perfecte per per tornar a parlar-vos de la importància de Llegir en Família.

Al Hall de l'escola hem preparat un pannell per Sant Jordi. En ell els alumnes poden escriure a un póstit PER QUÈ LIS AGRADA LLEGIR i així ho compartirem tot junts.

Per Sant Jordi els llibreters organitzen fires i activitats al voltant de les novetats editorials, pel que vos adjuntam algunes d’aquestes novetats per il·lustrar aquest dia que ha preparat Llegim en Família, programa al què estam adherits. N’hi ha moltes més i recordau que el plaer de la lectura només l'aconseguirem trobant el "nostre" llibre, el de cada un.

L’amipa també vol celebrar de forma especial aquest dia i hem preparat un petit detall per tots els socis: UN PUNT DE LLIBRE. El mateix dia 23 d’abril na Mercè, la coordinadora d’extraescolars tindrà per a cada família un punt de llibre. Per facilitar-vos la recollida als alumnes que facin activitats extraescolars na Mercè lis donarà directament. Per la resta de socis recordau que la podeu trobar el dematí a matinet i l’horabaixa de 15:30 a 17:30h. Esperam vos agradi!!!


Vos recordam que l’escola per tal de donar a conèixer aquesta festa als alumnes del centre i engrescar-los en la lectura de llibres, ha organitzat una paradeta d'intercanvi definitiu de llibres per cicle.VEURE INFORMACIÓ WEB ESCOLA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada